Aplicatii SPA în Moldova

Una dintre cele mai noi și incitante tendințe în dezvoltarea web o reprezintă Aplicațiile pe o singură pagină (Single Page Application, SPA). O aplicație SPA este un site care se încarcă o singură dată, în comparației cu site-urile clasice care se încarcă din nou la accesarea unei pagini noi a site-ului.

"Soft-ul nu este limitat de fizică, cum sunt clădirile. Acesta este limitat de imaginaţie, de design, de organizare. Pe scurt, acesta este limitat de proprietăţile oamenilor, nu de proprietăţile lumii."

Ralph Johnson

O aplicație SPA poate fi identică unui site obișnuit, adică același design, aceleași pagini, și altele, dar poate fi mult mai rapid și eficient. Acest lucru este darorat faptului că site-ul tău nu se va încărca de fiecare dată cînd accesezi o pagină, ci se încărcă o singură dată, ceea ce il face mult mai rapid și eficient. În cadrul unei aplicații SPA întreg site-ul este încărcat o singură dată - atunci cînd intri prima oară pe el, și apoi nu mai este niciodată încărcată complet vreo pagină de pe server. Aplicațiile SPA au o serie de avantaje, cum ar fi:

Crestere vinzari
Rapiditate sporită

O aplicație SPA este mult mai rapidă decît o aplicație standard, adică nu trebuie mereu să aștepți ca o pagină să fie încărcată complet cînd o accesezi.

Economisesti timp
Economisești Timp

Utilizînd o aplicație SPA economisești din timpul tău și nu ești nevoit să astepți încărcarea paginilor web.

Preturi avantajoase
Prețuri Avantajoase

Compania LEBO îți oferă cele mai avantajoase prețuri la crearea unei aplicații SPA.

Dorești ca site-ul tău să fie cît mai performant, mai funcțional și în același timp cît mai atractiv pentru vizitatori, cu un design remarcabil prin prisma animațiilor? Dorești să reduci timpul de încărcare al paginilor pe server? Compania LEBO te ajută să-ti optimizezi aplicațiile prin adaugarea de noi functionalități.

Viteză mare
Viteză mare de încărcare
aplicatii spa avantaje
Folosirea unui singur limbaj pentru partea client/server
aplicatii spa Moldova
Executarea funcționalitătilor pe partea client

Fi-i diferit de ceilalți și crează-ți propria aplicație SPA! Compania LEBO utilizează cele mai noi tehnologii, ceea ce ne diferențiază de alții. Cele mai folosite softuri-cadru în JavaScript, pe care le folosim, sunt: Angular - un framework open source dezvoltat și menținut de Google; Backbone - printre primele softuri-cadru în JavaScript apărute; Ember - un framework făcut pentru a ușura munca dezvoltatorilor web. Beneficiază de cele mai calitative servicii și fi-i unic cu ajutorul nostru!

alege serviciul dorit
Abonare, oferte marca LEBO

Dacă doriți să vă ținem la curent cu cele mai bune oferte, marca LEBO, lăsaţi-ne adresa dvs. de mail. Vă vom trimite informațiile esențiale, maximum două înștiințări pe lună, pentru a fi la zi cu noile oferte și cu noutățile care le avem de împărțit cu dvs.!