Gazduire Web

Găzduire Web este procesul cînd cineva îți păstrează pe serverul lui datele tale, precum: fișiere, baze de date, etc. și îți oferă suport tehnic atunci cînd ai nevoie. Companiile de hosting dispun de componente hardware de nivel înalt.

"Înainte să faci ceva perfect, fă ceva perfectibil."

Bill Gates

Compania LEBO Projects îți pune la dispoziție cîteva pachete, în dependență de cantitatea de informație pe care vrei s-o păstrezi pe serverele noastre. La fel, îți asigurăm consultanță, suport și securitatea datelor. În caz de o problemă pe server vei fi anunțat și echipa LEBO va înlătura neajunsul în cel mai scurt timp. De altfel, se va face backup periodic, astfel datele tale nu vor suferi pierderi în cazul unor erori. Compania noastră utilizează componente hardware și software de ultima generație.

Storage 100% SSD

Creşte performanţele aplicaţiilor tale cu pînă la 300% folosind storage-ul nostru SSD in RAID 10. Astfel, mărești viteza aplicațiilor și reduci timpul de răspuns.

Rapiditate

Situl tău va fi găzduit pe servere de ultimă generaţie - Supermicro, cu procesoare Intel E5 (minim 2 x Hexa Core Xeon) cu 64 GB DDR4 ECC RAM.

Software optimizat

Litespeed pentru creşterea performanţelor aplicaţiilor PHP cu pana la 50%. CloudLinux pentru securitate maximă. KernelCare pentru actualizări kernel fără reboot.

Uptime 99,9%

Servere puternice, optimizate pentru PHP / MySQL / PostgreSQL, vor asigura disponibilitatea websitului tău. Pentru viteza 110%, folosim hardware de ultima generaţie, inlocuit la fiecare 2-3 ani. Echipamentele noastre sint colocate intr-un centru de date TIER 3.

Backup zilnic

Toate informaţiile asociate siturilor tău (fisiere, emailuri, baze de date) sînt copiate pe un storage specializat prin intermediul R1Soft / Idera, în fiecare noapte. Retenţia datelor este de 7 zile. Spaţiul maxim de backup care poate fi utilizat de un cont cPanel este de 10 GB.

Securitate maximă

Departamentul Tehnic monitorizează serverele HostX non-stop. Securizarea lor se desfaşoară fără intrerupere, pentru eliminarea ameninţărilor informatice şi protejarea datelor clienţilor noştri. Reţeaua noastră este protejată prin sisteme firewall şi IDS.

Vulnerabilitate la atacuri DDoS

Protecție anti DoS

Protecție anti DoS pînă la 500 Gbps


Încărcarea grea a site-ului

Responsive image

Depozitarea informației pe SSD


Pierderea informației

Responsive image

Dublarea informației prin
tehnologia RAID + Back-up zilnic


Scumpirea tarifelor

Responsive image

Preț neschimbat + Reduceri

Începînd de la landing pages şi pînă la magazine online, platforme de e-learning, televiziuni, site-uri de știri sau download, întotdeauna avem soluţia de web hosting potrivită: abonamente de web hosting cu trafic necontorizat, streaming, servere virtuale (VPS), servere dedicate sau clustere cu redundanţă garantată.

Compania LEBO Projects oferă servicii de web hosting bazate pe Linux sau Windows, în funcţie de cerinţele clienţilor. Folosim tehnologii de ultimă generație, unele dezvoltate sau adaptate in-house pentru a asigura un serviciu de web hosting cu o disponibilitate apropiată de 100%. Întotdeauna avem o soluţie, indiferent de provocare și gradul acesteia! Lasă grijile în seama nostră, iar noi facem ca ele să dispară!

Compania LEBO îți pune la dispoziție diferite pachete promoționale, care variază în dependență cantitatea de date pe care vrei s-o depozitezi pe serverele noastre. Mai jos poți observa 3 dintre pachetele promoționale, însă noi vă oferim și alte servicii, precum închirierea unui server virtual și altele.

Pachet PERSONAL

Pachet Personal

 • 100 MB spațiu
 • Trafic nelimitat
 • Domenii nelimitate
 • Baze de date nelimitate
Pachet PERSONAL

Pachet Business

 • 1 GB spațiu
 • Trafic nelimitat
 • Domenii nelimitate
 • Baze de date nelimitate
Pachet PERSONAL

Pachet Enterprise

 • 10 GB spațiu
 • Trafic nelimitat
 • Domenii nelimitate
 • Baze de date nelimitate

Comandă acum serviciul de Hosting și beneficiază de consultanță la cel mai înalt nivel, la fel, și securitatea datelor tale!

alege serviciul dorit
Abonare, oferte marca LEBO

Dacă doriți să vă ținem la curent cu cele mai bune oferte, marca LEBO, lăsaţi-ne adresa dvs. de mail. Vă vom trimite informațiile esențiale, maximum două înștiințări pe lună, pentru a fi la zi cu noile oferte și cu noutățile care le avem de împărțit cu dvs.!