Promovare Google AdWords

Fii prezent în căutarea clienților, exact în momentul în care aceștia caută pe Google produsele sau serviciile pe care le oferi. Plătește doar atunci cînd aceștia dau click pentru a accesa site-ul tău sau cînd te apelează. Google AdWords este o metodă excelentă pentru a aduce rapid vizitatori targetați din Google direct pe site-ul afacerii tale.

"Computerele sunt în stare să rezolve o mulțime de probleme, cu excepția celor care pur și simplu nu pot fi rezolvate."

James Magary

Google AdWords reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de publicitate online din zilele noastre. Este o metodă eficientă de a atrage rapid vizitatorii targetați din Google direct pe site-ul tău, pentru a promova produsele și/sau serviciile pe care le oferi. Tot mai multe companii apelează la acest serviciu zilnic și aceasta îi ridică cu un pas în fața concurenților, iar o campanie de promovare Google AdWords administrată rău poate aduce un rezultat mai mic decît cel preconizat de specialiști. Acest serviciu presupune analiza concurenței, elaborarea strategiilor de marketing, cercetarea și implementarea cuvintelor cheie relevante. Serviciul Google AdWords are o mulțime de avantaje, precum:

Crestere vinzari
Creșterea vizibilității afacerii

Serviciul Google AdWords este cel mai eficient instrument de promovare online. Odată ce clientul este interesat de produsele sau serviciile pe care le oferi și el caută în motorul de căutare, după careva cuvînt cheie, i se va afișa publicitatea ta.

Interacționarea directă cu clienții
Interacționarea directă cu clienții

Te poți adresa clienților, prin intermediul site-urile relevante pentru ei. O gamă largă de opțiuni iți permit să direcționzi anunțurile în funcție de tipul site-ului, tipul segmentelor de public sau să urmărească vizitatorul care a intrat măcar o dată pe site-ul tău(remarketing).

Promovare Google
Posibilitatea promovării pe plan local sau global

Datorită promovării Google AdWords poți direcționa anunțurile către clienți din anumite segmente: tări, regiuni sau orașe, ori către cei aflați la o anumită distanță maximă de compania sau magazinul tău. Tu indici perimetru de acțiune a anunțurilor tale și deasemenea, audiența căreia te adresezi.

Atragerea utilizatorilor
Atragerea utilizatorilor potriviți

Afacerea ta este găsită de utilizatorii Google chiar atunci cînd aceștia caută produsele sau serviciile pe care le oferiți. Dacă aceștia caută produsele tale, înseamnă că el se include în lista potențialilor clienți și exită probabilitate mare să devină clienți.

Afisezi anunturi text

Publicitatea Google AdWords Search, promovarea site-ului pe Google cu plată per click(PPC) este o modalitate rapidă de promovare online, publicitate targetată și eficientă prin care site-ul va fi afișat în rezultate căutarii pe Google în funcție de cuvintele cheie.

Afisezi imagini sau videoclipuri

Promovarea Google AdWords Display (GDN), promovarea site-ului prin mesaje text, promovarea prin bannere online și/sau video care vor aparea pe site-uri partenere Google. Astfel, în funcție de context (cuvinte cheie, site-uri) și în funcție de utilizatorii vizați pe internet după: interes, sex, vîrstă.

Retargetezi persoanele
							care ti-au vizitat site-ul

Campanii Google AdWords Remarketing, promovarea online deosebit de eficientă. Cu acest tip de campanie AdWords ajungii din nou la utilizatorii care au mai vizitat site-ul în trecut și, deci, sunt deja interesați de oferta ta. Astfel, îi urmărești cu reclama ta.