Înregistrare Domenii

Domeniul unui site web este extensia pe care acesta o are. Site-ul tău poate avea orice extensie din cele existente, indiferent de locația sau zona geaografică specifică lui.

"Ştiinţa este ceea ce înţelegem suficient de bine pentru a-i explica unui computer."

Donald Knuth

Înainte de a-ți crea un site, trebuie să îți alegi domeniul pe care acesta îl va avea. Compania LEBO îți propune o gamă largă de extensii, cum ar fi: MD, RO, RU, COM, NET și multe altele. O recomandare din partea specialiștilor noștri ar fi că trebuie să-ți înregistrezi domeniul, înainte de a crea sau în procesul creării site-ului, fiindcă cele mai bune nume de domenii se ocupă foarte rapid. Poți beneficia de oferte care propun domenii pe viață sau oferte la prețuri mici.


Cele mai mici preturi

Compania LEBO îți propune cele mai avantajoase prețuri la înregistrarea domeniului și îți oferă și alte servicii.


Ajutor rapid

Specialiștii LEBO îți oferă consultanță și în cazul apariției unei probleme intervin cu soluții și rezolvări.


22 Domene

Printre cele mai populare domenii sînt: MD, EU, RO, COM, NET, ORG, INFO, RU, ME, US, MOBI și altele.

Zilnic sînt înregistrate sute de domenii, de aceea trebuie să verifici cît de unic este numele site-ului tău. Chiar dacă nu vei beneficia imediat de domeniul inregistrat, este necesar s-o faci înaintea concurenților tăi, pentru ca s-ar putea sa il ocupe înainte ca tu să te decizi. Tot ce trebuie să faci pentru a verifica unicitatea domeniului este să populezi spațiu de mai jos și să alegi extensia.

www.

Comandă serviciul de Înregistrare Domenii și vei avea parte de servicii de calitate și deservire la cel mai înalt nivel. De altfel, consultanță și suport 24/7. Iar în cazul intervenirii undei probleme, specialiștii LEBO vor acțion în scurt timp la rezolvarea acesteia.